Uutinen

Toimenkuvaasi kuuluvat koulutustehtävät eri-ikäisten tienkäyttäjäryhmien parissa. Teet yhteistyötä kuntien ja muiden paikallisten toimijoiden sekä Liikenneturvan jäsenjärjestöjen kanssa. Osallistut kampanjointiin ja viestit ajankohtaisista asioista erityisesti paikallisen median kanssa. Suunnittelet ja toteutat yleisö- ja koulu- sekä muita vastaavia tapahtumia.

Menestyminen tehtävässä edellyttää soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattitutkintoa. Arvostamme kiinnostusta ja perehtyneisyyttä tieliikennealaan ja tieliikenteen turvallisuusaiheeseen sekä halua vaikuttaa tieliikenteen turvallisuuskulttuurin jatkuvaan parantamiseen. Olet oma-aloitteinen, innovatiivinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tarvitset työssäsi myös ajokorttia.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja palkitsevan näköalapaikan tieliikenteen turvallisuuden alueelliseen kehittämiseen sekä mahdollisuuden oppia uutta ja toimia yhteistyössä osaavien kumppaneiden kanssa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus määräytyy Liikenneturvan palkkausjärjestelmän mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 22.2.2013 Liikenneturvaan osoitteeseen kirjaamo [at] liikenneturva.fi tai kirjallisena osoitteeseen Liikenneturva (Sitratie 7) PL 29, 00421 Helsinki. Laitathan hakemukseen otsikon ”Koulutusohjaaja”.

Lisätietoja tehtävästä antavat aluepäällikkö Leena Piippa, puh. 0207 282 386 ja yhteyspäällikkö Matti Joki, puh. 0207 282 372, varmimmin tavoitettavissa arkisin klo 13–16.