Siirry sisältöön

Koulutus

Liikenneturva tarjoaa monipuolisesti koulutuksia ja oppimateriaaleja eri kohderyhmille. Järjestämme koulutusta mm. opettajille, neuvolatyöntekijöille, raskaan kaluston kuljettajille, ikääntyneille kuljettajille ja motoristeille.

Liikenneturvan erityisenä tehtävänä on kehittää kuljettajakoulutusta ja etsiä keinoja kuljettajaryhmien tavoittamiseksi.

Valitut suodattimet:
Linja-auton ohjaamo
Raskaan liikenteen kouluttajakoulutukset
Ajaessaan liikenteessä raskaalla ajoneuvolla kuljettajan on tunnistettava paitsi itseensä ja ajoneuvoonsa liittyvät riskit myös muihin kuljettajiin ja heidän ajoneuvoihinsa, kevyeen…
Autonkuljettajan kasvot näkyvät taustapeilissä
Ajoterveys ja ajokyky -seminaaritallenne
Miten lait ja ohjeistukset ohjaavat ajoterveyden arvioimista Suomessa. Koulutus on suunnattu liikenneopettajille sekä terveydenhuollon ammattilaisille. Koulutus on tallennettu 8.10.2021.
Raskaan ajoneuvon kuljettaja
REAK® – Ennakoivan ajon koulutukset raskaan liikenteen kuljettajille
Raskaan liikeenteen ennakoivan ajon koulutus (REAK®) on Liikenneturvan kehittämä ja se on tarkoitettu raskaiden ajoneuvojen kuljettajille. Koulutus on Traficomin hyväksymä virallinen ammattipätevyyskoulutus.  
Autolija pitää taukoa ja venyttelee
EAK® – Ennakoivan ajon koulutukset henkilöautoilijoille
Liikenneturvan Ennakoivan Ajon Koulutus (EAK®) lisää turvallisuutta työhön, työmatkoihin ja vapaa-aikaan. EAK® sopii kaikille autolla liikkuville. Kurssi on kehitetty parantamaan…
Henkilöautoilijoiden kouluttajakoulutukset
Liikenneturva järjestää ennakoivan ajon kouluttajakursseja henkilöautoilijoiden kouluttajille. Ennakoivan ajon koulutus (EAK®) lisää turvallisuutta työmatkoihin ja vapaa-aikaan.
Moottoripyöräilijöitä maantiellä
Motoristien kouluttajakoulutukset
Liikenneturva järjestää moottoripyöräilijöiden ennakoivan ajon kouluttajakoulutusta. Koulutukset ovat suunnattu tahoille, jotka jatkokouluttavat motoristeja. Koulutuksen tavoitteena on antaa kouluttajille valmiudet ja…
Kaksi motoristia tervehtii toisiaan maantiellä
MPEAK® – Ennakoivan ajon koulutukset motoristeille
Motoristeille suunnatussa ennakoivan ajon koulutuksessa (MPEAK®) pyritään siihen, että kurssilaiset oppivat tarkastelemaan itseään, ajamistaan ja käyttäytymistään liikenteessä moottoripyörän kuljettajan näkökulmasta.
Huumeet liikenteessä -webinaari
Webinaaritallenteessa käsitellään huumeiden esiintymistä liikenteessä ja niiden vaikutuksia liikenneturvallisuuteen. Webinaari on tallennettu 4.5.2021.
Sähköpotkulautailija noudattaa liikenteessä pyöräiliijän liikennesääntöjä
Pyörällä ja sähköpotkulaudalla liikenteessä
Millaisia vammoja sähköpotkulaudalla loukkaantuessa tyypillisesti aiheutuu? Miten hyvin kypärän käyttö ehkäisee vammoja neurologin näkökulmasta katsottuna? Webinaaritallenne on suunnattu erityisesti terveydenhuollon…