Siirry sisältöön

Liikenneturvan uutiskirjeet

Liikenneturvalla on useita eri uutiskirjeitä eri aiheista. Tilaa mieleisesi uutiskirjeet sähköpostiisi.

Tiedotteet ja liikennevinkit

Tilaa Liikenneturvan tiedotteet ja liikennevinkit sähköpostiisi. Voit valita listalta haluatko valtakunnalliset vai oman alueesi tiedotteet.
Tiedotteet ja liikennevinkit (Avautuu uuteen ikkunaan)

Ajokunto ja ajoterveys

Pysy kuulolla seuraavista koulutuksista ja ajankohtaisista aiheista ajokuntoon ja -terveyteen liittyen. Ajokuntoaiheisia artikkeleita ilmestyy pari kappaletta vuodessa.
Ajokunto ja ajoterveys (Avautuu uuteen ikkunaan)

Lasten pyöräilykasvatus

Filla&Rillan uutiskirjeestä saat ensimmäisenä tiedon lasten pyöräilykasvatukseen liittyvän oppimisympäristöön liittyvistä uudistuksista.
Filla&Rilla uutiskirje (Avautuu uuteen ikkunaan)

Liikennekasvatusuutiset

Liikennekasvatusuutiset ilmestyvät neljä kertaa vuodessa. Uutiskirje sisältää ajankohtaisia toimintavinkkejä sekä muuta hyödyllistä tietoa eri-ikäisille lapsille ja nuorille annettavan liikennekasvatuksen tueksi.
Liikennekasvatusuutiset (Avautuu uuteen ikkunaan)

Teemakirje liikenneluotseille

Liikenneluotsiksi voi ryhtyä kuka tahansa yli 64-vuotias henkilö, joka haluaa parantaa oman yhteisönsä turvallista liikkumista liikenteessä. Liikenneluotsi-teemakirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Nostamme niissä esille ajankohtaisia teemoja turvallisesta liikkumisesta ja annamme vinkkejä siitä, miten aiheen voi ottaa esille omassa yhteisössä.
Liikenneluotsi-teemakirjeet (Avautuu uuteen ikkunaan)

Liikennevilkku

Liikennevilkku on Liikenneturvan julkaisema liikenneturvallisuuden asiantuntijajulkaisu. Teemoina on muun muassa ihmisten käyttäytyminen liikenteessä, liikennekasvatus ja liikenteen eri ilmiöt. Verkossa ilmestyvät artikkelit ja blogikirjoitukset voit tilata suoraan sähköpostiisi.
Liikennevilkku (Avautuu uuteen ikkunaan)

Työmatkaliikenne

Liikenneturvan Työmatkaliikenteen asiakaskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa sisältäen myös ruotsin- ja englanninkieliset versiot. Asiakaskirje on suunnattu työpaikan turvallisuudesta ja työsuojelusta vastuussa oleville – jaa materiaalia eteenpäin henkilöstöllesi!
Työmatkaliikenteen asiakaskirje (Avautuu uuteen ikkunaan)

På svenska – Nytt om trafikfostran

Nytt om trafikfostran kommer ut fyra gånger om året. Nyhetsbrevet innehåller aktuella aktivitetstips samt ytterligare nyttig information som stöd för trafikfostran som ges till barn och ungdomar av olika ålder.
Nytt om trafikfostran (Avautuu uuteen ikkunaan)