Siirry sisältöön
Työmatkapyöräilijöiden aamukahvilla Lahdessa vuonna 2021 pyöräilijöitä värikkäissä asuissaan.
Työmatkapyöräilijöiden aamukahvit Lahdessa 7.5.

Tiistaina 7.5. työmatkapyöräilijöille on tarjolla perinteiset aamukahvit Lahdessa. Tempaus on osa Valtakunnallista pyöräilyviikkoa ja sen toteuttavat yhteistyössä Liikenneturva ja Lahden kaupunki.

Tänä vuonna Pyöräilyviikon pääteemana (Avautuu uuteen ikkunaan) on liikennerauha, joka viittaa sekä liikenneympäristön että liikkujien rauhalliseen käyttäytymiseen.

”Pyöräilijän tulee hallita oma polkupyöränsä ja osata pyöräilyn liikennesäännöt. Ennakoiva ajotapa ja myönteinen suhtautuminen muihin tiellä liikkujiin lisää pyöräilyn turvallisuutta ja parantaa liikenteen ilmapiiriä”, vahvistaa Liikenneturvan Lahden aluetoimipisteen uusi yhteyspäällikkö Ari-Pekka Elovaara.

Liikenneturva jakaa tapahtumassa tietoa turvallisesta pyöräilystä ja antaa vinkkejä ennakoivaan ajoon.

Kannustamme työmatkapyöräilyyn

Lahden kaupunki haastaa kaikki työnantajat osallistumaan Pyörällä töihin -teemapäivään (Avautuu uuteen ikkunaan).

Sycla-hankkeen projektipäällikkö Katja Ojala Lahden kaupungilta korostaa, että tempauksella halutaan rohkaista kokeilemaan työmatkapyöräilyä ja samalla havaitsemaan hyötyliikunnan positiiviset vaikutukset.

 ”Pyöräilemällä et ainoastaan anna positiivista esimerkkiä liikunnan ilosta ja terveyshyödyistä, vaan voit myös inspiroida työkavereitasi kohti virkeämpää arkea”, toteaa Katja Ojala.

Lisätietoja

yhteyspäällikkö Ari-Pekka Elovaara, Liikenneturva, 020 7282 372
projektipäällikkö Katja Ojala, Lahden kaupunki, 044 483 1797