Uutinen

Olet etsimämme hakija, jos sinulla on kokemusta verkkosivujen sisällönhallintajärjestelmistä ja verkkosivupohjaisten työkalujen rakentamisesta, kehittämisestä ja ylläpidosta. Tunnet hyvin myös Office 365 Onlinen. Eduksi lasketaan, jos osaat puhua koodaria ja ymmärrät digitaalisten oppimisympäristöjen mahdollisuudet, etkä tarvitse sanakirjaa, kun käytetään termejä: responsiivinen, Drupal, Sharepoint ja fasilitointi, tai lyhenteitä kuten VR, O365, HTML, SEO, SEM, RSS tai OMG.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja organisointikykyinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet kotonasi digitaalisessa ympäristössä ja puhelimessa, mutta kirjoitat sujuvasti myös verkkosisältöjä ja tiedotteita. On etu, jos sinulla on kokemusta myös markkinoinnista.

Menestyt tehtävässä, jos

  • sinulla on korkeakoulututkinto
  • olet sujuva viestijä
  • työskentelet mielelläsi tiimissä, mutta kykenet myös itsenäiseen puurtamiseen
  • hallitset sosiaalisen median kanavat ja etiketin
  • omaat perustaidot Adobe-ohjelmista, etenkin kuvankäsittelystä
  • sinulla on useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä
  • sinulla on erinomainen suomen, hyvä englannin sekä tyydyttävä ruotsin kielen taito.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, kivat työkaverit sekä monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen. Pääset mukaan parantamaan suomalaisten liikenneturvallisuutta. Palkkaus määräytyy Liikenneturvan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Toimipaikkasi on Helsingin Kannelmäessä hyvien liikenneyhteyksien varrella kehäradan kupeessa.

Lähetä vapaamuotoinen kirjallinen hakemus viimeistään 23.4.2018 sähköpostilla kirjaamo [at] liikenneturva.fi (subject: Viestinn%C3%A4n%20suunnittelija) . Laita otsikkokenttään merkintä Viestinnän suunnittelija.

Lisätietoja:

viestintäpäällikkö Kaisa Hara, puh. 020 7282 317 (tiistaina 10.4. klo 8.30-17.30 ja keskiviikkona 18.4. klo 13-17.30) ja kaisa.hara [at] liikenneturva.fi.

Tagit: 
rekrytointi rekry hakuilmoitus työpaikat viestintä