Uutinen

Tehtävässäsi vastaat hallituksen, johtoryhmän ja keskusjärjestön kokouksien sihteerin tehtävistä ja toimitusjohtajan sekä puheenjohtajan avustamisesta erilaisissa valmistelutehtävissä. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat erilaisten tilaisuuksien, tapahtumien, vierailujen organisointi sekä matkajärjestelyiden hoitaminen. Työ on aikataulusidonnaista ja vaatii sinulta hyvää ajanhallintaa, järjestelmällisyyttä ja itsenäistä otetta työhön.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esim. tradenomi tai HSO-sihteeri ja kokemusta vastaavista assistentin/sihteerin tehtävistä. Erityisesti arvostamme aiempaa kokemusta järjestö tai valtionhallinnon puolella. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista hallintaa, tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen taitoa sekä hyviä it-valmiuksia (erityisesti Ms Office).

Persoonaltasi olet positiivinen, joustava, itseohjautuva sekä oma-aloitteinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä kykyä koordinoida ja organisoida samanaikaisesti eri projekteja.

Liiketurva tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän näköalapaikalta liikenneturvallisuustyön parissa sekä mahdollisuutta kehittää osaamistasi.
Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä. Palkkaus määräytyy Liikenneturvan palkkausjärjestelmän mukaan. Tehtävä on vanhempainvapaan sijaisuus. Työpaikka sijaitsee Helsingissä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti, viimeistään 26.1.2017. Työ alkaa niin pian kuin mahdollista. Lisätietoja tehtävästä antaa Eila Kaislan seniorkonsultti Marjaana Merikanto ma 23.1.17 klo 10.00 – 11.00, puh. 030 6090 504.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta "Hae työpaikkaa"-painikkeen kautta.

Liikenneturva edistää tieliikenteen turvallisuutta vaikuttamalla ihmisten liikennekäyttäytymiseen ja liikennekulttuuriin. Liikenneturva on valtakunnallinen liikenneturvallisuustyön keskusjärjestö, jolla on 58 jäsenyhteisöä. Toiminta ulottuu koko maahan 12 toimipisteen kautta. Liikenneturvan palveluksessa on 45 työntekijää. www.liikenneturva.fi

Tagit: 
hakuilmoitus työpaikat rekrytointi