Siirry sisältöön
Liikenneturva hakee suunnittelijaa

Liikenneturva hakee nuorten liikennekasvatuksen suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Helsingin Kannelmäessä. Hae 31.5.2024 mennessä.

Toimenkuva

Nuorten liikennekasvatuksen suunnittelijan toimenkuvaan kuuluu:

  • elinikäisen liikennekasvatukseen liittyvän tiedon tuottaminen
  • materiaalien ja toimintamallien kehittäminen
  • niiden testaus, perehdytys ja markkinointi
  • koulutusten suunnittelu ja toteuttaminen
  • hankkeiden koordinointi
  • työryhmien vetäminen
  • verkostoituminen
  • yhteistyö muiden asiantuntijoiden, sidosryhmien ja median kanssa
  • aihealueeseen liittyvä vaikuttamistyö

Olet etsimämme hakija, jos kehität asiantuntijuuttasi aktiivisesti ja osaat laaja-alaisesti erilaisten projektien hoitamisen suunnittelusta käytännön organisointiin ja arviointiin. Hallitset kirjallisen tuottamisen, digitaaliset työympäristöt ja viestit sujuvasti työstäsi niin työkavereille kuin sidosryhmille. Olet yhteistyötaitoinen, organisointikykyinen, oma-aloitteinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet valmis kehittämään uutta ja hallitset myös rutiinit. Työskentelet mielelläsi tiimissä, mutta kykenet myös itsenäiseen puurtamiseen. Sinulla on erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen, hyvä englannin ja tyydyttävä ruotsin kielen taito.

Taustasi voi olla esimerkiksi käyttäytymistieteilijä tai muu soveltuva koulutus. Sinulla voi olla työkokemusta osallisuuden tai vaikuttavuuden teemojen parissa. Työkokemus nuorten parissa ja liikenneturvallisuustyön tuntemus on eduksi ja kiinnostus liikennekasvatusta kohtaan on välttämätön.

Työsuhde ja palkkaus

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn tieliikenteen turvallisuuden edistämisen parissa sekä monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen. Tehtävän alkupalkka on 3965 € ja mahdolliset myöhemmin tulevat henkilökohtaiset lisät.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja on toistaiseksi voimassa oleva.

Hakemus

Toimipaikkasi on Kannelmäessä hyvien liikenneyhteyksien varrella kehäradan kupeessa. Liikenneturvassa on hyvät mahdollisuudet myös etätyöskentelyyn talon linjauksen mukaisesti. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo viimeistään 31.5. mennessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Kirjoita otsikkokenttään Liikennekasvatuksen suunnittelija.

Voit lukea tietosuojaselosteemme, miten käsittelemme henkilötietojasi työnhaun yhteydessä.

Toivomme hakijoiksi eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Lisätietoja

Koulutuspäällikkö Satu Tuomikoski sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 17.5. klo 11–12, 22.5. klo 10–12, 27.5. klo 15-16, puh. 020 7282 309