Siirry sisältöön
Liikenneturvan joulukalenterissa sukelletaan sääntöjen pariin  

Liikenneturvan perinteisen joulukalenterin ensimmäinen luukku aukeaa huomenna. Tänä vuonna kalenterin tavoitteena on lisätä tietoisuutta liikennesäännöistä. Osallistu arvontaan vastaamalla luukkujen kysymyksiin.   

Joulukalenterin luukut aukeavat tuttuun tapaan Liikenneturvan Instagram (Avautuu uuteen ikkunaan)– ja Facebook (Avautuu uuteen ikkunaan)-kanavilla 1.12. alkaen. Joka päivä jouluaattoon asti julkaistaan liikenneaiheinen sääntö tai liikennemerkki.  

Kalenteriluukun takaa on mahdollisuus voittaa palkintoja: leffalippuja tai suosittuja Mutku-heijastimia. Pääset osallistumaan arvontaan vastaamalla julkaisussa esitettyyn kysymykseen.  

Kalenterin avulla Liikenneturva haluaa kiinnittää huomiota liikenneturvallisuuden tärkeyteen erityisesti joulunalusaikana, jolloin liikenne saattaa olla vilkasta ja olosuhteet vaihtelevat. Omalla käytöksellä voi vaikuttaa omaan ja vastaantulevien liikenneturvallisuuteen. Päivittäiset julkaisut tarjoavat arvokasta tietoa ja vinkkejä, joita kaikki voivat hyödyntää liikenteessä liikkuessaan. 

Liikenneturva toivottaa kaikille kulkijoille turvallista joulunodotusta!