Siirry sisältöön

Liikenteessä

Tänään liikenteessä annetaan tietä, käytetään kypärää, näytetään suuntavilkkua, odotetaan liikennevaloja, otetaan huomioon kanssaliikkujat – tänään liikenteessä tehdään miljoonia päätöksiä turvallisen liikkumisen puolesta. Liikenteen turvallisuus syntyy yhdessä.

Jos et löydä etsimääsi tietoa näiltä sivuilta, voit lähettää meille kysymyksen verkkolomakkeen kautta.

4 tulosta
Järjestä:
Sisältötyyppi
Teemat
Kohderyhmät
Sesongit ja vuodenajat
Valitut suodattimet:
Mönkijä ja perävaunu
Mönkijällä ajaminen ja mönkijän perävaunu
Mönkijä on ajoneuvotyypiltään korkea, kapea ja lyhyt. Nämä asiat vaikuttavat myös käsiteltävyyteen. Taka-akselilla ei ole tasauspyörästöä, joten liukkaalla alustalla mönkijä…
Mönkijä liikenteessä
Mönkijät
Mönkijä on alun perin suunniteltu maastokäyttöön. Nykyään erilaisia mönkijämalleja on tieliikennekäytössä yhä enemmän. Varsinkin T-luokan traktoreiksi luokiteltavien mönkijämallien määrä tieliikenteessä…
Turvallinen moottorikelkkailu edellyttää hyviä varusteita.
Vinkit turvalliseen moottorikelkkailuun
Kypärä on moottorikelkalla liikkuvan tärkein turvallisuusvaruste. Lisäksi kunnollinen ajoasu sekä turvallinen ja ennakoiva ajotapa moottorikelkkailulle tarkoitetuilla kulkuväylillä edistää turvallista kelkkailua.
Moottorikelkka maastossa
Moottorikelkkailu
Moottorikelkkailijan ajoympäristö poikkeaa suuresti muiden ajoneuvojen ajoympäristöistä. Talvinen lumipeitteinen maasto näyttää usein petollisen vaarattomalta. Turvallinen ajaminen edellyttää tietoa maastoliikenteen vaaratekijöistä,…

Etkö löytänyt vastausta?

Vastaamme kysymyksiin ja annamme ohjeita yleisellä tasolla. Valitettavasti emme voi ottaa kantaa yksittäistapauksiin, esimerkiksi syyllisyys- tai korvausnäkökulmasta.

Kysy, me vastaamme

Liikenneturva vastaa kysymyksiin, jotka koskevat

  • liikkumisen turvallisuutta
  • turvalaitteita
  • liikennekäyttäytymistä
  • liikenteen yleisiä pelisääntöjä
  • liikennekasvatusta ja kuljettajien jatkokoulutusta sekä
  • tieliikenteen tilastoja.

Vastaamme kysymykseen kysyjän sähköpostiosoitteeseen. Lisäksi saatamme julkaista kysymyksen ja vastauksen verkkosivuillamme. Emme julkaise kysymyksen lähettäjän tunnistetietoja (esimerkiksi nimi tai sähköpostiosoite).

Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Kysymyslomake

  • Lähettämällä lomakkeen suostun samalla siihen, että Liikenneturva käsittelee henkilötietojani kysymykseen vastaamiseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.