Siirry sisältöön

Liikenteessä

Tänään liikenteessä annetaan tietä, käytetään kypärää, näytetään suuntavilkkua, odotetaan liikennevaloja, otetaan huomioon kanssaliikkujat – tänään liikenteessä tehdään miljoonia päätöksiä turvallisen liikkumisen puolesta. Liikenteen turvallisuus syntyy yhdessä.

Jos et löydä etsimääsi tietoa näiltä sivuilta, voit lähettää meille kysymyksen verkkolomakkeen kautta.

4 tulosta
Järjestä:
Sisältötyyppi
Teemat
Kohderyhmät
Sesongit ja vuodenajat
Valitut suodattimet:
Nainen ja koira heijastinliivit päällä liikenteessä
Usein kysyttyä heijastavista tuotteista
Onko heijastava tuote yhtä hyvä kuin heijastin? Näkyvätkö heijastavasta langasta tehdyt asusteet? Lue vastaus näihin ja muutamiin muihin usein kysyttyihin…
Jääkiekkoilija Noora Räty heijastinkampanjan kuvassa.
Heijastin – Ole vahvasti näkyvä
Kausi alkaa – ole #VahvastiNäkyvä. Pimeän aikaan liikkuvia jalankulkijoita ja pyöräilijöitä on vaikea havaita. Heijastin auttaa näkymään liikenteessä ja esimerkiksi…
Auton renkaiden urasyvyys on helppo mitata 2 euron kolikolla. Kolikon uloimman osan upotessa uraan kokonaisuudessaan, ovat renkaat urasyvyydeltään vielä hyväkuntoiset.
Auton renkaiden vaihtovinkit
Yksinkertainen testi: kahden euron kolikon uloin osa on leveydeltään noin 4 mm. Sillä voit helposti mitata auton renkaan pääurien syvyyden….
Aikuinen ja lapsia pyörällä liikenteessä
Harjoittelemalla turvallinen koulumatka
Yhdessä harjoittelu ja turvallisten toimintatapojen kertaaminen tukevat lasta turvallisessa kulkemisessa. Tältä sivulta löydät vinkkejä harjoitteluun pienen koululaisen kanssa ja turvallisten…

Etkö löytänyt vastausta?

Vastaamme kysymyksiin ja annamme ohjeita yleisellä tasolla. Valitettavasti emme voi ottaa kantaa yksittäistapauksiin, esimerkiksi syyllisyys- tai korvausnäkökulmasta.

Kysy, me vastaamme

Liikenneturva vastaa kysymyksiin, jotka koskevat

  • liikkumisen turvallisuutta
  • turvalaitteita
  • liikennekäyttäytymistä
  • liikenteen yleisiä pelisääntöjä
  • liikennekasvatusta ja kuljettajien jatkokoulutusta sekä
  • tieliikenteen tilastoja.

Vastaamme kysymykseen kysyjän sähköpostiosoitteeseen. Lisäksi saatamme julkaista kysymyksen ja vastauksen verkkosivuillamme. Emme julkaise kysymyksen lähettäjän tunnistetietoja (esimerkiksi nimi tai sähköpostiosoite).

Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Kysymyslomake

  • Lähettämällä lomakkeen suostun samalla siihen, että Liikenneturva käsittelee henkilötietojani kysymykseen vastaamiseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.