Gå till innehållet

Trafikskyddet söker en kontaktchef till Vasa

Trafikskyddet söker en expert på vägtrafiksäkerhet till Vasa distriktsbyrå som betjänar Österbotten, Södra Österbotten och Mellersta Österbotten på finska och svenska.

Till dina uppgifter hör mångsidiga kommunikations- och utbildningsuppgifter bland väganvändargrupper i olika åldrar. Du samarbetar med kommuner, andra regionala aktörer och Trafikskyddets medlemssamfund. Du deltar i kampanjer och kommunicerar om aktuella frågor särskilt med regionala medier. Du planerar och genomför publik- och utbildningsevenemang samt övriga tillställningar. Arbetet kan också omfatta uppgifter av olika grad i anslutning till arbetsledningen.

Framgång i uppgiften förutsätter lämplig utbildning samt erfarenhet av trafikbranschen, fostrings- och/eller kommunikationsuppgifter. Du kan ta initiativ, vara nyskapande och har god interaktionsförmåga. Uppgiften förutsätter flytande skriftliga och muntliga kunskaper i svenska och finska.

Ditt verksamhetsställe ligger i Vasa, men uppgiften förutsätter resor i arbetet. Du behöver också körkort för personbil i ditt arbete. Trafikskyddet erbjuder också möjlighet till distansarbete enligt husets riktlinjer.

Vi erbjuder en intressant och givande utsiktsplats över den regionala utvecklingen av vägtrafiksäkerheten, samt möjligheten att lära sig nytt och samarbeta med kompetenta partner.

Anställningsförhållandet inleds enligt överenskommelse. Uppgiften är till en början tidsbunden till och med  den 31 oktober 2023. Därefter kan uppgiften eventuellt omvandlas till en fast anställning.

Ingångslönen för uppgiften är 3 766 euro (enligt kravgrupp 8 i Trafikskyddets lönesystem) och eventuella individuella tillägg som kommer senare.

Skicka en fritt formulerad ansökan inklusive meritförteckning senast den 21 september 2022 kl. 12 per e-post till [email protected] (Öppnas i ett nytt fönster) och skriv Kontaktchef till Vasa som rubrik.

VI vår dataskyddsbeskrivning kan du läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter i samband med arbetssökningen. (Öppnas i ett nytt fönster)

Mer information om uppgifterna fås av: Distriktschef, Rainer Kinisjärvi tfn 0400 610 178, [email protected].