Uutinen

Toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset viestintä- ja koulutustehtävät eri-ikäisten tienkäyttäjäryhmien parissa. Teet yhteistyötä kuntien, muiden alueellisten toimijoiden ja Liikenneturvan jäsenyhteisöjen kanssa. Osallistut kampanjointiin ja viestit ajankohtaisista asioista erityisesti alueellisen median kanssa. Suunnittelet ja toteutat yleisö- ja koulutapahtumia sekä muita tilaisuuksia.

Menestyminen tehtävässä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta liikennealalta, kasvatus- ja/tai viestintätehtävistä. Olet oma-aloitteinen, innovatiivinen ja sinulla on hyvät viestintätaidot. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Tarvitset työssäsi myös ajokorttia. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja palkitsevan näköalapaikan tieliikenteen turvallisuuden alueelliseen kehittämiseen sekä mahdollisuuden oppia uutta ja toimia yhteistyössä osaavien kumppaneiden kanssa.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja se on voimassa toistaiseksi. Palkkaus määräytyy Liikenneturvan palkkausjärjestelmän mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 27.10.2013 Liikenneturvaan sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo [at] liikenneturva.fi tai kirjeessä postiosoitteella Liikenneturva, PL 29, 00421 Helsinki. Laitathan hakemukseen otsikon ”Yhteyspäällikkö Turku”.

Lisätietoja tehtävästä antavat Länsi-Suomen aluepäällikkö Leena Piippa, puh. 020 7282 386  ja aluepäällikköryhmän vetäjä Rainer Kinisjärvi, puh. 020 7282 379, tai sähköpostilla etunimi.sukunimi [at] liikenneturva.fi.

Liikenneturva on julkisoikeudellinen yhdistys, joka edistää tieliikenteen turvallisuutta vaikuttamalla ihmisten liikennekäyttäytymiseen ja liikennekulttuuriin. Liikenneturva on valtakunnallinen liikenneturvallisuuden keskusjärjestö, jolla on 57 jäsenyhteisöä. Toiminta ulottuu koko maahan 12 aluetoimiston kautta. Liikenneturvan palveluksessa on 45 työntekijää.