Uutinen

Tehtävänäsi on Liikenneturvan viestinnän johtaminen ja kehittäminen. Toimit esimiehenä viestintäyksikössä, joka vastaa ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, kampanjoinnista, sidosryhmä- ja edunvalvontaviestinnästä, verkkoviestinnästä, kriisiviestinnästä, visuaalisesta ilmeestä sekä asiakaslehden toimittamisesta.

Parhaat valmiudet tehtävän menestykselliseen hoitamiseen antaa korkeakoulututkinto, monipuolinen viestinnän ja yhteiskunnallisen markkinoinnin osaaminen sekä alan työkokemus. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä kykyä toimia paineen alla. Vastaat myös yksikkösi talouden suunnittelusta ja seurannasta. Omaat erinomaisen suomen, hyvän englannin sekä tyydyttävän ruotsin kielen taidon. Esimieskokemus on etu.

Arvostamme työkokemusta viestinnästä julkisella sektorilla sekä järjestötyöstä. Olet aikaansaava ja oma-aloitteinen viestijä, joka haluaa kehittää Liikenneturvan viestintää ja sen vaikuttavuutta ja innostaa muitakin viestimään.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn liikenneturvallisuutta edistävän viestinnän parissa.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja se on voimassa toistaiseksi. Palkkaus määräytyy Liikenneturvan palkkausjärjestelmän mukaan. Työpaikka sijaitsee Helsingissä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 24.10.2013 Liikenneturvaan sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo [at] liikenneturva.fi tai kirjeessä postiosoitteella Liikenneturva, PL 29, 00421 Helsinki. Laitathan hakemukseen otsikon ”Viestintäpäällikkö”.

Lisätietoja antavat arkisin 9.-18.10. toimitusjohtaja Anna-Liisa Tarvainen, puh. 040 1979 140 ja viestintäpäällikkö Kare Ojaniemi, puh. 020 7 282 330, tai sähköpostilla etunimi.sukunimi [at] liikenneturva.fi.

Liikenneturva on julkisoikeudellinen yhdistys, joka edistää tieliikenteen turvallisuutta vaikuttamalla ihmisten liikennekäyttäytymiseen ja liikennekulttuuriin. Liikenneturva on valtakunnallinen liikenneturvallisuuden keskusjärjestö, jolla on 57 jäsenyhteisöä. Toiminta ulottuu koko maahan 12 aluetoimiston kautta. Liikenneturvan palveluksessa on 45 työntekijää.