Uutinen

Olet etsimämme hakija, jos olet oma-aloitteinen ja organisointikykyinen sekä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kirjoitat sujuvasti tiedotteita, olet auttavainen ja pärjäät digitaalisessa ympäristössä. Tartut innolla uusiin haasteisiin ja hallitset myös rutiinit. Käytännön työhön kuuluu sisällöntuotantoa eri kanaviimme kuten verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan sekä muita viestinnän tehtäviä.

Menestyt tehtävässä, jos

  • olet sujuva viestijä
  • sinulla on soveltuva koulutus
  • työskentelet mielelläsi tiimissä ja toisaalta kykenet myös itsenäiseen puurtamiseen
  • hallitset sosiaalisen median kanavat ja etiketin
  • omaat perustaidot Adobe-ohjelmista, etenkin kuvankäsittelystä
  • sinulla on työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • sinulla on erinomainen suomen, hyvä englannin sekä tyydyttävä ruotsin kielen taito.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, kivat työkaverit sekä monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen. Pääset mukaan parantamaan suomalaisten liikenneturvallisuutta. Palkkaus määräytyy Liikenneturvan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Työ on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus, joka alkaa 1.7.2020 ja kestää vuoden 2020 loppuun. Toimipaikkasi on Helsingin Kannelmäessä hyvien liikenneyhteyksien varrella kehäradan kupeessa.

Lähetä vapaamuotoinen kirjallinen hakemus viimeistään 28.4.2020 sähköpostilla kirjaamo [at] liikenneturva.fi. Laita otsikkokenttään merkintä Viestinnän suunnittelija.

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Kaisa Hara, puh. 020 7282 317 ja sähköpostilla muodossa etunimi.sukunimi [at] liikenneturva.fi

Liikenneturva edistää tieliikenteen turvallisuutta vaikuttamalla ihmisten liikennekäyttäytymiseen ja liikennekulttuuriin. Liikenneturva on valtakunnallinen liikenneturvallisuustyön keskusjärjestö, jolla on 56 jäsenyhteisöä. Toiminta ulottuu koko maahan 12 toimipisteen kautta. Liikenneturvan palveluksessa on 45 työntekijää.

Tagit: 
rekrytointi avoimet työpaikat rekry hakuilmoitukset