Uutinen

Liikenneturva hakee käyttäytymistieteilijää suunnittelijan tehtäviin.

Toimenkuvaasi kuuluvat elinikäiseen liikennekasvatukseen liittyvän tiedon tuottaminen, materiaalien ja toimintamallien kehittäminen, niiden testaus sekä markkinointi ja perehdytys. Tehtäviisi kuuluu myös hankkeiden koordinointi, työryhmien vetäminen, yhteistyö sidosryhmien ja median kanssa. Taustasi voi olla esimerkiksi kasvatustieteilijä, psykologi, sosiaalipsykologi tai kognitiotieteilijä.

Vastaat eri ikäryhmille suunnatuista hankkeista ja osallistut erilaisten liikennekasvatusta koskevien työryhmien työhön.

Menestyt tehtävässä, jos

sinulla on ylempi korkeakoulututkinto käyttäytymistieteissä
hallitset laaja-alaisesti erilaisten projektien hoitamisen suunnittelusta  käytännön organisointiin
kehität asiantuntijuuttasi aktiivisesti
työskentelet mielelläsi tiimissä, mutta kykenet myös itsenäiseen puurtamiseen
osaat ja haluat viestiä työstäsi niin esimiehille, työkavereille kuin laajemmalle yleisölle
olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja auttavainen
pärjäät digitaalisessa ympäristössä
osaat luoda uusia tapoja toimia, mutta siedät myös rutiineja
sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja tyydyttävä ruotsin ja englannin kielen taito.

On etu, jos sinulla on kokemusta koulujen liikennekasvatuksesta, pyöräilykasvatuksesta tai digitaalisen oppimateriaalin tekemisestä sekä median kanssa työskentelystä. Liikenneturvallisuustyön tuntemus on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, kivat työkaverit sekä monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen. Pääset mukaan parantamaan suomalaista liikenneturvallisuutta. Palkkaus määräytyy Liikenneturvan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja on toistaiseksi voimassa oleva. Toimipaikkasi on Helsingin Kannelmäessä hyvien liikenneyhteyksien varrella kehäradan kupeessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 21.1.2018 sähköpostilla kirjaamo [at] liikenneturva.fi. Laita otsikkokenttään merkintä Liikennekasvatuksen suunnittelija.

Lisätietoja

koulutuspäällikkö Satu Tuomikoski
puh. 020 7282309 tai satu.tuomikoski(at)liikenneturva.fi

Liikenneturva edistää tieliikenteen turvallisuutta vaikuttamalla ihmisten liikennekäyttäytymiseen ja liikennekulttuuriin. Liikenneturva on valtakunnallinen liikenneturvallisuustyön keskusjärjestö, jolla on 57 jäsenyhteisöä. Toiminta ulottuu koko maahan 12 toimipisteen kautta. Liikenneturvan palveluksessa on 45 työntekijää.

Tagit: 
hakuilmoitus työpaikat rekrytointi