Uutinen

Liikenneturva hakee verkko-oppimisympäristöjen kehittämisen hallitsevaa käyttäytymistieteilijää suunnittelijan tehtäviin.  

Tehtäviisi kuuluu Liikenneturvan olemassa olevan kouluille suunnatun verkko-oppimisympäristön sisältöjen ja toiminnallisten osuuksien valmiiksi saattaminen sekä tulevien oppimisympäristöjen käynnistysvaiheen suunnittelutehtävät. Tehtävä edellyttää hyviä IT-taitoja sekä pedagogista ymmärrystä digitaalisista oppimisympäristöistä ja oppimiseen käytettävistä työkaluista.

Menestyt tehtävässä, jos

  • sinulla on ylempi korkeakoulututkinto käyttäytymistieteissä
  • omaat kokemusta ja olet kiinnostunut koulutuskokonaisuuksien suunnittelusta ja kehittämisestä verkko-oppimisympäristöön tai kouluttamisesta digitaalisia työkaluja hyödyntäen.
  • hahmotat erilaiset näkökulmat ja kehität työtäsi saamasi palautteen pohjalta
  • osaat ja haluat viestiä työstäsi niin esimiehille, työkavereille kuin laajemmalle yleisölle
  • työskentelet mielelläsi tiimissä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn
  • osaat luoda uusia tapoja toimia, mutta siedät myös rutiineja
  • sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja tyydyttävä ruotsin ja englannin kielen taito

On etu, jos sinulla on kokemusta koulumaailmasta, pyöräilykasvatuksesta tai liikenneturvallisuustyöstä. Arvostamme kehittävää ja oma-aloitteista otetta työtehtävien hoitamisessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, kivat työkaveri sekä monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen. Pääset mukaan parantamaan suomalaista liikenneturvallisuutta. Palkkaus määräytyy Liikenneturvan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2019 saakka. Toimipaikkasi on Helsingin Kannelmäessä hyvien liikenneyhteyksien varrella kehäradan kupeessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla kirjaamo [at] liikenneturva.fi. Laita otsikkokenttään merkintä Liikennekasvatuksen suunnittelija.

Hakuaika päättyy 28.10.2018. Saatamme kuitenkin aloittaa hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja

koulutuspäällikkö Satu Tuomikoski
puh. 020 7282309 15.10. alkaen
tai satu.tuomikoski(at)liikenneturva.fi

Tagit: 
hakuilmoitus työpaikat rekrytointi