Blogi: Näin meillä

Eteläisen Suomen liikenneturvallisuustyöryhmät olivat pääosassa Näin meillä -seminaarissa 16. syyskuuta Helsingissä. Paikalla oli edustajia 17 kunnan työryhmistä, virkamiehiä alueen Ely-keskuksista, poliisilaitoksista ja pelastuslaitoksista. Mukana oli myös kunnallisia päättäjiä ja paikallisen liikenneturvallisuustyön parissa työskenteleviä konsultteja. Osanottajia oli kaikkiaan yli 70.

Blogi: Yhteistyön voimaa näkymis- ja suojatietempauksessa

Kosteana torstaiaamuna 9.10. liikenneturvallisuusväkeä liikkui heijastinliiveineen Lappeenrannan Kauppakadulla ja sen läheisyydessä. Tämän syksyn tempausten teemoiksi valittiin suojatieturvallisuus ja näkyminen. Partiot jakoivat heijastimia kävelijöille ja pyörän valaisimia pimeillä pyörillä polkeville. Hämmästyneitä kiitoksen sanoja kuultiin usein.

Blogi: Liikenneturvallisuustyötä kuntalaisten – meidän kaikkien hyväksi

Liikenneturvallisuusryhmän toiminnan taustalla on Ely-keskuksen ja kunnan teettämä liikenneturvallisuussuunnitelma. Suunnitelmassa haetaan ratkaisuja alueen liikenneturvallisuuden parantamiseksi teknisin keinoin liikenneympäristöä parantamalla, mutta myös kasvatuksen, valistuksen ja tiedotuksen keinoin kuntalaisen asenteisiin ja toimintatapoihin vaikuttaen.

Tilaa syöte RSS - Kuntatyö