Uutinen

Pasi Anteroisella on pitkä kokemus liikenneturvallisuustyöstä Liikenneturvassa ja hän on monipuolinen viestinnän ammattilainen. Anteroinen aloittaa tehtävässä 8.6.2020.

Liikenneturvan hallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Suna Kymäläinen kertoo, että toimitusjohtajan paikkaan oli paljon hakijoita ja mukana oli useita vahvoja ehdokkaita. Liikenneturvan työn perusteellisesti tuntevan Anteroisen valinta oli hallituksessa yksimielinen.

”Lähdimme hakemaan toimitusjohtajaa, jolla on kykyä tarttua liikenneturvallisuuden tulevaisuuden haasteisiin. Tieliikenteen nollavision saavuttaminen vaatii laaja-alaista yhteistyötä”, kertoo Kymäläinen  valinnan perusteista.

Liikenneturvan nykyinen toimitusjohtaja Anna-Liisa Tarvainen siirtyy pois kokoaikaisesta työelämästä ja vähin erin eläkkeelle. Hänellä on takanaan jo yli 30 vuotta työtä liikenneturvallisuuden parissa.

”Tarvainen on rautainen tieliikenteen ja turvallisuuden asiantuntija. Ansiokkaan työuran jälkeen, toivotan hänelle kaikkea hyvää”, Kymäläinen kiittelee.

Lisätietoja:

Liikenneturvan hallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Suna Kymäläinen, p. 050 5120 526

Liikenneturvan uusi toimitusjohtaja Pasi Anteroinen