Lapsi autossa -esite

Kaksikielinen (suomi/ruotsi) haitarimallinen esite, 6 sivua. Koko 21 cm x 21 cm.

Lapsi liikenteessä - puuhatehtäviä lapselle

Jaetaan neuvoloiden kautta. Postitetaan vain neuvoloille. Lapsi liikenteessä –kokonaisuuteen kuuluva puuhatehtäväkirja on suunnattu neljä vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille (alle kouluikäisille) lapsille yhdessä vanhempien kanssa tehtäväksi ja luettavaksi. Puuhatehtäväkirjan avulla lapsi voi vanhempien kanssa käydä läpi jokapäiväiseen liikkumiseen ja turvallisiin toimintatapoihin liittyviä asioita. Sivuja 16. Koko A5.

Lapsi liikenteessä -juliste

Koko A2 (42 cm x 59,4 cm).

Lapsi liikenteessä -opas nelivuotiaan vanhemmille

Jaetaan neuvoloiden kautta. Postitetaan vain neuvoloille. Kaksipuolinen, kevyt, haitarimallinen esite on suunnattu nelivuotiaiden ja sitä vanhempien lasten vanhemmille. Siinä kuvataan yksinkertaistetusti ja selkeästi liikennekasvatuksen ottamista osaksi arkipäivää lapsen eri ikävaiheissa. Sivuja 12. Koko 15 cm x 15 cm.

Pituusmittajuliste

Neuvoloille ja päiväkodeille suunnatulla pituusmittajulisteella voi tarkistaa yhdessä lapsen kanssa, tarvitseeko hän autossa matkustaessaan turvaistuinta Mitta-asteikko 50 cm-135 cm. Julisteen koko 30 cm x 105 cm.

Sinä teet suojatien. -juliste

Koko 70 cm x 50 cm.

Suojatieselfie-paketti.

Suojatieselfie-paketti on toiminnallinen liikenneturvallisuuskonsepti kouluille, seuroille ja järjestöille sekä työpaikoille. Pakettiin kuuluu valkoinen kasvomaali, pensseli ja juliste. Yhdellä paketilla saat järjestettyä noin 200 henkilön tapahtuman.

Turvaistuin-juliste

Juliste kertaa perusteet lapsen tarpeesta turvaistuimeen autossa matkustaessaan. Kolmen julisteen Lasten kuljettaminen autossa -sarjaa voi mainiosti käyttää erikseen tai yhdessä esimerkiksi neuvoloiden, terveyskeskusten ja päiväkotien seinillä. Koko A3 (29,7 cm x 42 cm).

Turvakaukalo-juliste

Juliste tiivistää tärkeimmät asiat kapaloikäisen turvallisesta kuljettamisesta autossa. Kolmen julisteen Lasten kuljettaminen autossa -sarjaa voi mainiosti käyttää erikseen tai yhdessä esimerkiksi neuvoloiden, terveyskeskusten ja päiväkotien seinillä. Koko A3 (29,7 cm x 42 cm).

Turvavyöistuin ja istuinkoroke -juliste

Autot turvalaitteineen on pääsääntöisesti aikuisen mittaisille suunnattu, joten alle 135 cm pitkät lapset tarvitsevat joko turvavyöistuinta tai istuinkoroketta. Koko A3 (29,7 cm x 42 cm). Kolmen julisteen Lasten kuljettaminen autossa -sarjaa voi mainiosti käyttää erikseen tai yhdessä esimerkiksi neuvoloiden, terveyskeskusten ja päiväkotien seinillä.