Meddelanden
Riksomfattande

Dina arbetsuppgifter består av mångsidiga informations- och utbildningsuppgifter med trafikanter i olika åldrar. Du samarbetar med kommuner, kolleger i andra distrikt och med Trafikskyddets medlemsorganisationer. Du deltar i kampanjer och informerar om aktuella händelser i synnerhet i lokala media. Du planerar och förvekligar evenemang för allmänheten och i skolor och andra tillställningar.

För att lyckas med uppgiften förutsetts lämplig högskoleutbildning samt erfarenhet från trafikbranschen, undervisning och/eller informationsuppgifter. Du är företagsam, initiativrik och är bra på att kommunicera. Uppgiften kräver flytande muntliga och skriftliga kunskaper i finska. Kunskaper i svenska är meriterande. Du behöver körkort i arbetet. 

Vi erbjuder en intressant och givande utsiktspost för utveckling av trafiksäkerheten inom distriktet samt möjlighet att lära nya saker och samarbeta med kunniga parter.

Arbetet börjar enligt överenskommelse och är i kraft tills vidare. Lön utgår enligt Trafikskyddets lönetabell.

Skicka en fritt formulerad ansökan med meritförteckning senast den 27.10.2013 per e-post till kirjaamo [at] liikenneturva.fi eller per post till Trafikskyddet, PB 29, 00421 Helsingfors. Ange ”Kontaktchef Åbo” som rubrik.

Tilläggsuppgifter om tjänsten fås av Västra Finlands områdeschef Leena Piippa, tfn 020 7282 386  och distrikschefsgruppens ansvarige Rainer Kinisjärvi, tfn 020 7282 379, eller per e-post förnamn.efternamn [at] liikenneturva.fi.