Siirry sisältöön

Kysely vanhemmille – arvonnan säännöt

Osallistumalla arvontaan sitoudut näihin sääntöihin.

1. Arvonnan järjestäjä

Kilpailun järjestää Liikenneturva (PL 29, 00421 Helsinki).

2. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki Liikenneturvan alle kouluikäisten lasten vanhemmille suunnattuun kyselyyn 2.5–19.6.2022 vastanneet.

Arvonnan järjestelyissä mukana olevien tahojen henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

Liikenneturva ei vastaa puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista eikä teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä.

3. Arvonnan palkinnot

Arvonnan palkintona on potku- tai polkupyörä (arvo noin 200 €) voittajan toiveen mukaan. Lisäksi arvotaan 20 pakettia, jotka sisältävät heijastavan jumppapussin, pyörän etu- ja takavalon sekä soittokellon (arvo noin 20 € / paketti).

Liikenneturva maksaa arpajaisveron.

4. Voittajien valinta, arvonta

Palkintojen saajat arvotaan kaikkien kilpailuaikana kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa (sähköpostiosoite) arvontaa varten jättäneiden osallistuneiden kesken.

Arvonta suoritetaan Liikenneturvan toimesta kesäkuun 2022 loppuun mennessä.

Liikenneturva ei vastaa puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista eikä teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä. Liikenneturvan henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.

5. Voitoista ilmoittaminen ja palkinnon lähettäminen

Liikenneturva ilmoittaa voittajille henkilökohtaisesti heidän osallistumislomakkeeseen jättämän sähköpostiosoitteen kautta viimeistään kahden viikon kuluttua arvonnasta. Tässä yhteydessä voittajilta pyydetään postitustiedot palkinnon lähettämistä varten.

Mikäli yhteydenottoon ei vastata kolmen viikon kuluessa, palkinto arvotaan uudelleen. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi.

Arvonnan palkinnot lähetään ainoastaan Suomessa olevaan osoitteeseen. Liikenneturva maksaa postitusmaksut.

6. Ehdot

Yksi henkilö saa osallistua arvontaan vain yhden kerran. Mikäli henkilö on osallistunut arvontaan useaan kertaan, hänet voidaan poistaa arvonnasta. Mikäli henkilö ei ole jättänyt arvontaan tarvittavia yhteystietoja, hänet voidaan poistaa arvonnasta. Kaikenlainen kilpailuosallistumisten manipulointi voi johtaa kilpailusta sulkemiseen.

7. Tietosuoja

Liikenneturva ei tallenna kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja pysyvästi vaan ne tuhotaan heti, kun voittajiin on saatu yhteys ja palkinto on toimitettu.

Arvonnan yhteydessä kerättyjä tietoja ei käytetä markkinointitoimenpiteisiin, eikä niitä luovuteta tai myydä kolmansille osapuolille. Rekisteri on tallennettu tietojärjestelmään ja se on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

8. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.