Toimittaja tai viestinnän ammattilainen, kun tarvitset juttuusi tietoa, uutta näkökulmaa, sopivaa grafiikkaa, valokuvia tai sanavalmista kommentoijaa, ota yhteyttä Liikenneturvan viestintään.

Haastattelupyyntösi voit myös soittaa medianumeroomme puh. 020 7282 320 (arkisin klo 8.15-16.00).

Pikalinkit

Asiantuntijamme

Liikenneturvan ydinosaamista ovat liikennekulttuuriin vaikuttaminen, ihmisen turvallisen liikkumisen edistäminen sekä ihmisen roolin ymmärtäminen ja puolustaminen liikkumista koskevissa ratkaisuissa.

Asiantuntemuksemme ja riippumattomuutemme perustuvat tutkimus- ja tilasto-osaamiseen. Liikenneturvan asiantuntijat ovat palveluksessasi liikenneturvallisuuteen liittyvissä aiheissa.

Kuvapankki

Kaikki Liikenneturvan kuvat löytyvät Flickr-kuvapalvelusta. Liikenneaiheisten kuvien lisäksi kuvia löytyy henkilöstöstä, Liikenneturvan kampanjoista ja aineistoista. Löydät myös logomme ja infografiikkamme kuvapankista.

Tiedontuotanto

Viestintä ja tieto -yksikkö tuottaa ja kokoaa liikenneturvallisuuteen liittyviä aineistoja viestinnän ja koulutuksen suunnittelun ja kohdentamisen tueksi sekä arvioi toteutettujen toimenpiteiden tuloksellisuutta. Tutkimus- ja tilastotiedoilla palvelemme laajasti median ja viranomaisten tarpeita liikenneturvallisuuskysymyksissä.

Ajankohtaista

Liikenneturvan tiedotuksen välineitä ovat tiedotteet, uutiset ja liikennevinkit, jotka voit tilata joko omaan sähköpostiisi tai rss-syötteenä. Lisäksi Liikenneturva julkaisee neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Liikennevilkku-asiakaslehteä.

Liikenneturva antaa lausuntoja valmisteilla olevista säädöksistä. Myös nämä löytyvät Ajankohtaista-osiosta.