MPEAK kouluttajakurssi on moottoripyöräilijöiden Ennakoivan ajon koulutuksen (MPEAK®) vetämiseen tähtäävä kouluttajakurssi. MPEAK®-kouluttajakurssin tavoitteena on antaa koulutettaville valmiudet ja valtuudet järjestää ja toimia kouluttajana MPEAK® kurssilla. Kurssin läpäisseillä on myös oikeus MPEAK® tuotemerkin sekä materiaalin käyttöön.

Paikka ja ajankohta

Pajulahden Urheiluopisto (os. Pajulahdentie 167, 15560 Nastola) sekä Päijät-Hämeen ajoharjoitteluradalla 13.-17.5.2019. Haku kurssille päättyy 14.4.2019. Kurssille hyväksytyille lähetetään vahvistus heti viimeisen hakupäivän jälkeen.

Kurssin sisältö

MPEAK® sekä 'Mitä motoristien kuolemankolareista voidaan oppia? koulutuskokonaisuudet. Kouluttajakurssi sisältää muun muassa erilaisia ryhmä- ja yksilötehtäviä sekä opetusharjoituksia luokassa ja ajoharjoitteluradalla. Ajoharjoituksissa, jotka eivät ole rata-ajoa, osanottajat käyttävät omia moottoripyöriään. Perustason varmistamiseksi kurssin aluksi suoritetaan A-kortin käsittelykoe.

Pätevyysvaatimukset

  • Voimassaoleva A-luokan ajo-oikeus.
  • Kokemusta moottoripyöräilystä.
  • Ei merkittäviä liikennerikkomuksia (törkeä liikenteen vaarantaminen tai rattijuopumus).
  • A-ajokorttiluokan käsittelytehtäviä vastaavat moottoripyörän hallintataidot.
  • Halu sitoutua liikenneturvallisuustyöhön.
  • Eduksi luetaan MPEAK®

Kurssin hinta ja muut tiedot

Kurssin hinta on 500 € ja se sisältää koulutuksen, koulutustilojen ja radan käytön sekä kurssin hyväksytysti suorittaneille MPEAK® tuotemerkin sekä materiaalin käyttöoikeuden. Liikenneturva laskuttaa kurssin osallistujilta etukäteen. Kurssille otetaan enintään 20 henkilöä. Majoitus ja ruokailu eivät sisälly kurssin hintaan.

Kurssille ilmoittautuvat varaavat majoituksen ja ruokapaketin itse. Muistattehan ilmoittaa erityisruokavaliosta, jos teillä on sellainen.

Majoitus

  • Hotellitasoinen majoitus 2hh huoneissa 65€/hlö/vrk sis. aamiaisen
  • Opistotasoinen majoitus 2hh huoneissa 50€/hlö/vrk sis. aamiaisen
  • 1 hengen huonelisä 30€/hlö/vrk.

Jokainen varaa itse majoituksensa suoraan Pajulahdesta. Majoituskiintiö on nimellä "LIIKENNETURVAN KOULUTTAJAKURSSI" ja varauksen voi tehdä puhelimitse 044 775 5208 tai elli.toivanen [at] pajulahti.com. Kiintiön viimeinen varauspäivä on 30.4.2019.

Liikenneturva pidättää itsellään oikeuden muutoksiin tarvittaessa.

Haku kurssille

Hae MPEAK® kouluttajakurssille.