MPEAK -kouluttajakurssi on moottoripyöräilijöiden Ennakoivan ajon koulutuksen (MPEAK®) vetämiseen tähtäävä kouluttajakurssi. MPEAK® -kouluttajakurssin tavoitteena on antaa koulutettaville valmiudet ja valtuudet järjestää ja toimia kouluttajana MPEAK® -kurssilla. Kurssin läpäisseillä on myös oikeus MPEAK® -tuotemerkin sekä materiaalin käyttöön.

Paikka ja ajankohta

Pajulahden Urheiluopisto (os. Pajulahdentie 167, 15560 Nastola) 3.-7.5.2021. Haku kurssille päättyy 31.3.2021. Kurssille hyväksytyille ilmoitetaan asiasta hakuajan päätyttyä.

Kurssin sisältö

MPEAK®- sekä Mitä motoristien kuolemankolareista voidaan oppia? -koulutuskokonaisuudet. Kouluttajakurssi sisältää muun muassa erilaisia ryhmä- ja yksilötehtäviä sekä opetusharjoituksia luokassa ja ajoharjoitteluradalla. Ajoharjoituksissa, jotka eivät ole rata-ajoa, osanottajat käyttävät omia moottoripyöriään. Perustason varmistamiseksi kurssin aluksi suoritetaan A-kortin käsittelykoe.

Katso kurssin alustava ohjelma tästä.

Pätevyysvaatimukset

  • Voimassaoleva A-luokan ajo-oikeus.
  • Kokemusta moottoripyöräilystä.
  • Ei merkittäviä liikennerikkomuksia (törkeä liikenteen vaarantaminen tai rattijuopumus).
  • A-ajokorttiluokan käsittelytehtäviä vastaavat moottoripyörän hallintataidot.
  • Halu sitoutua liikenneturvallisuustyöhön.
  • Eduksi luetaan MPEAK® -kurssille osallistuminen.

Kurssin hinta ja muut tiedot

Kurssin hinta on 500 € ja se sisältää koulutuksen, koulutustilojen ja radan käytön sekä kurssin hyväksytysti suorittaneille MPEAK® -tuotemerkin sekä -materiaalin käyttöoikeuden. Liikenneturva laskuttaa kurssin osallistujilta etukäteen. Kurssille otetaan enintään 20 henkilöä. Majoitus ja ruokailu eivät sisälly kurssin hintaan.

Majoitus

  • Hotellitasoinen majoitus 2hh huoneissa 65€/hlö/vrk sis. aamiaisen
  • Opistotasoinen majoitus 2hh huoneissa 50€/hlö/vrk sis. aamiaisen
  • 1 hengen huonelisä 30€/hlö/vrk.

Jokainen varaa itse majoituksensa suoraan Pajulahdesta, varaukset [at] pajulahti.com tai 044 7755 230, 044 7755 205. Maksu suoritetaan paikan päällä. Majoitusta varattaessa mainitkaa Liikenneturva.

Tarjoilut

Lounas- tai päivällisbuffet noutopöydästä 11,85€/hlö.

Koronainfo

Tulethan kurssille vain terveenä. Kurssi järjestetään sovitun mukaisesti, jollei koronatilanteeseen liittyvä valtakunnallinen tai alueellinen ohjeistus estä sen toteuttamista.

Olemme tehneet koronasta johtuen kurssin toteutustapaan muutoksia, mm. ryhmätyöskentelyn ja etäisyyksien pitämisen suhteen. Liikenneturva tarjoaa osallistujille riittävästi käsidesiä sekä maskeja koulutustilanteissa käytettäväksi.

Jos et ole vielä ladannut koronavilkkua, kannattaa se tehdä ennen kurssille saapumista.

Haku kurssille

Hae MPEAK® -kouluttajakurssille.

Liikenneturva pidättää itsellään oikeuden muutoksiin tarvittaessa.