1. Kilpailuaika
Kilpailuaika on 15.-31.8.2014.

2. Kilpailun järjestäjä
Kilpailun järjestää Liikenneturva.

3. Kilpailun palkinnot
Kilpailun palkintona on Helsinki-Tukholma-Helsinki risteilylahjakortti Silja Serenadella Promenade-luokan 4 hengen hytissä. Voittaja varaa matkan itse haluamalleen ajankohdalle.

4. Voittajien valinta, arvonta ja osallistuminen
Kilpailun voittaja on kampanja-aikana eniten Facebook-tykkäyksiä saaneen suojatiejulisteen tekijä.

Kilpailuun voi osallistua kampanja-aikana www.liikenneturva.fi/suojatie -sivustolla tekemällä suojatieaiheisen julisteen Liikenneturvan kampanjakone-palvelulla. Kampanjakone löytyy osoitteesta: http://extrat.liikenneturva.fi/kampanjakone/

Kampanjan järjestelyissä mukana olevien tahojen henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun tai arvontaan.

5. Voitosta ilmoittaminen
Voittajalle lähetetään tieto voitosta sähköpostilla. Voittajan nimi julkaistaan kampanjasivustolla osoitteessa www.liikenneturva.fi/suojatie.

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä sivustolla voittajien julkistamisen yhteydessä.

6. Tietojen luovuttaminen
Kampanjassa kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

7. Järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

8. Erityisehdot
Kaikenlainen kilpailuosallistumisten manipulointi voi johtaa kilpailusta sulkemiseen.

9. Rekisteriseloste
Rekisterin ylläpitäjä: Liikenneturva

Rekisteri koostuu sivustolla olevien ehdotusten mukana annetuista yhteystiedoista. Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja voidaan käyttää voitosta ilmoittamiseen.

Rekisteriin kerätään seuraavat tiedot:
Nimi
Katuosoite
Postitoimipaikka
Postiosoite
Sähköpostiosoite
Syntymävuosi

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Rekisterit on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.