Hurahdus, opettajien täydennyskoulutus

Kehutun ja kiitetyn ’Liikenne hurahti verkostoon – ja opettajat menivät mukana, osa 2’ -hankkeen viimeinen täydennyskoulutuskiertue kiertää Suomea syys-lokakuussa. Ilmoittaudu nyt!

Viimeinen opettajien täydennyskoulutuskiertue starttaa syyskuussa

Hanke päättyy vuoden lopussa ja tämän jälkeen vastaavia koulutuksia ei enää järjestetä. Ilmoittaudu siis koulutukseen ja tule hakemaan uusia ideoita liikennekasvatukseen!

Syksyn 2014 koulutuspaikkakunnat ja ajankohdat

17.9. Jyväskylä
18.9. Hyvinkää
19.9. Kotka
25.9. Kuopio
26.9. Oulu
7.10. Lahti
8.10. Jokioinen
9.10 Turku

Koulutuspäivän aluksi pureudutaan asennekasvatukseen ja lasten ja nuorten liikenneonnettomuuksiin. Iltapäivällä kokeillaan itse erilaisia toiminnallisia harjoituksia. Koulutuksessa käsiteltäviä aiheita ovat kävely ja pyöräily, turvalaitteet, mopoilu ja päihteet liikenteessä.

Täydennyskoulutus on tarkoitettu perus- ja toisen asteen opettajille, jotka eivät vielä ole osallistuneet ’Liikenne hurahti verkostoon – ja opettajat menivät mukana’ -hankkeen koulutuksiin. Koulutus on osallistujille maksutonta. Matkakulut korvataan halvimman matkustustavan mukaan lähimmälle koulutuspaikkakunnalle.

Ilmoittaudu viimeistään 3.9.2014.

Koulutukseen ilmoittaudutaan sähköisesti 3.9.2014 osoitteessa www.liikenneturva.fi/hurahdus. Emme valitettavasti voi vastaanottaa ilmoittautumisia sähköpostilla tai puhelimitse.

Lisätietoja: suunnittelija Laura Loikkanen, laura.loikkanen [at] liikenneturva.fi, puh. 020 7282 341.

 

Kuva: Liikenneturva

Jaa