https://ltkampanjakone.focusflow2.net/poster/Ilman sinua suojatie on vain asfalttia ja maalia, jonka yli ajetaan ja kävellään. Sinä teet suojatien omilla päätöksilläsi.

Sinä teet suojatien -kampanjan tavoite on parantaa liikenneturvallisuutta edistämällä turvallista liikennekäyttäytymistä suojateiden yhteydessä. Sinä, minä ja me teemme yhdessä suojatien.

Kampanjan tueksi on tehty sosiaalista mediaa varten oma Minä teen suojatien -rintamerkki (badge). Lataa tunnus ja liitä se omaan Facebook tai Twitter -profiiliisi. Tai vaikka molempiin.

Vuonna 2014 alkaneessa kampanjassa ovat mukana Liikenneturvan lisäksi Moottoriliikenteen keskusjärjestön MOLIKE:n jäsenet Autokoululiitto, Autoliitto, Linja-autoliitto, Suomen Autoteknillinen liitto, Suomen kuljetus ja logistiikka SKAL, Suomen Taksiliitto, Autoalan Keskusliitto ry, Autotuojat sekä poliisi. Henry Fordin Säätiö myönsi vuonna 2016 kampanjalle 15 000 euroa avustusta.

#SinäTeetSuojatien

PS. Vuonna 2015 osana kampanjaa sai tehdä itse oman suojatiejulisteen Liikenneturvan julistekoneella. Voit myös edelleen suunnitella oman julisteesi julistekoneessa tai katsoa muiden tekemiä julisteita galleriassa. Huom. Emme suosittele näihin mobiilin käyttöä.

Katso kampanjavideot