Uutinen

Sihteeri hoitaa koulutus-, kurssi-, kokous- ja matkajärjestelyjä sekä erilaisten kokouksien sihteerin tehtäviä. Työ sisältää monipuolisia, avustavia tehtäviä liittyen eri yksiköiden toimintoihin.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa tutkintoa ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä yleisimpien toimisto-ohjelmien (Word, Excel, PowerPoint) hallintaa. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja palveluhenkisyyttä. Hyvä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tehtävän palkkaus määräytyy Liikenneturvan palkkausjärjestelmän mukaisesti.
Toimi täytetään mahdollisimman pian ja sijaisuus kestää 30.9.2014 saakka.

Vapaamuotoisen kirjallisen hakemuksen ja ansioluettelon pyydämme toimittamaan viimeistään 18.9.2013 Liikenneturvaan, postitse PL 29 (Sitratie 7), 00421 Helsinki tai sähköpostitse kirjaamo [at] liikenneturva.fi. Kuoreen merkitään ”Sihteeri”. Hakemuksia emme palauta.

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäällikkö Antero Lammi, puh. 020 7282 346, antero.lammi [at] liikenneturva.fi tai toimitusjohtaja Anna-Liisa Tarvainen, puh. 040 1979 140, anna-liisa.tarvainen [at] liikenneturva.fi.

Liikenneturva edistää tieliikenteen turvallisuutta vaikuttamalla ihmisten liikennekäyttäytymiseen ja -kulttuuriin viestinnän ja koulutuksen keinoin. Liikenneturva on julkisoikeudellinen, valtakunnallinen liikenneturvallisuustyön keskusjärjestö, jolla on 12 aluetoimistoa ja 57 jäsenyhteisöä.