Uutinen

Vastaat Liikenneturvassa aiheeseen liittyvistä hankkeista ja osallistut erilaisten liikennekasvatusta koskevien työryhmientyöhön. Tehtävään kuuluu myös alueellista ja paikallista liikenneturvallisuustyötä Etelä-Suomen alueella.

Menestyminen tehtävässä edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa, perusasteen tai toisen asteen opettajan pätevyyttä sekä kokemusta opettajan työstä. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä hyödyntää ja kehittää opetusteknologian käyttömahdollisuuksia liikennekasvatuksessa. Liikennekasvatuksen ja paikallisen liikenneturvallisuustyön tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja palkitsevan näköalapaikan tieliikenteen turvallisuuden kehittämiseen sekä mahdollisuuden oppia uutta ja toimia yhteistyössä osaavien kumppaneiden kanssa.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja se on voimassa toistaiseksi. Paikka on tarkoitus täyttää viimeistään 1.8.2014 alkaen. Työntekijä sijoittuu Lahden toimipisteeseen. Palkkaus on Liikenneturvan palkkausjärjestelmän mukainen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 11.5.2014 Liikenneturvaan joko sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo [at] liikenneturva.fi tai postitse osoitteella Liikenneturva, PL 29, 00421 Helsinki. Laitathan hakemukseen otsikon “suunnittelija”.

Lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Suomen aluepäällikkö Satu Tuomikoski, p. 020 7282 366, satu.tuomikoski [at] liikenneturva.fi.

Liikenneturva edistää tieliikenteen turvallisuutta vaikuttamalla ihmisten liikennekäyttäytymiseen ja liikennekulttuuriin. Liikenneturva on valtakunnallinen liikenneturvallisuustyön keskusjärjestö, jolla on 57 jäsenyhteisöä. Toiminta ulottuu koko maahan 12 toimipisteen kautta.