Uutinen

Liikennekasvatuksen suunnittelija

Suunnittelijan tehtävänä on koulujen ja oppilaitosten liikennekasvatukseen liittyvän tiedon tuottaminen, materiaalien ja toimintamallien kehittäminen sekä markkinointi. Suunnittelija vastaa Liikenneturvassa aiheeseen liittyvistä hankkeista ja osallistuu erilaisten liikennekasvatusta koskevien työryhmien työhön.

Tehtävässä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, perusasteen tai toisen asteen opettajan pätevyyttä sekä kokemusta opettajan työstä. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja myös kykyä hyödyntää ja kehittää opetusteknologian käyttömahdollisuuksia liikennekasvatuksessa.  Liikennekasvatuksen tuntemus katsotaan eduksi.

Työpaikka on Helsingissä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja on voimassa toistaiseksi. Palkkaus on Liikenneturvan palkkausjärjestelmän mukainen.

Liikenneturva tarjoaa mielenkiintoisia töitä ja palkitsevan näköalapaikan tieliikenteen turvallisuuden kehittämiseen sekä mahdollisuuden oppia uutta ja toimia yhteistyössä osaavien kumppaneiden kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 30.6.2015 Liikenneturvaan sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo [at] liikenneturva.fi. Aikaisemmin vastaanotetut hakemukset huomioidaan valintaa tehdessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäällikkö Satu Tuomikoski, p. 020 7282 366, satu.tuomikoski [at] liikenneturva.fi ja toimitusjohtaja Anna-Liisa Tarvainen, p. 040 1979140, anna-liisa.tarvainen [at] liikenneturva.fi.

Tagit: 
työpaikat, rekrytointi, hakuilmoitus