Siirry sisältöön

Liikenneturva hakee tutkimuspäällikköä

Liikenneturva hakee tutkimuspäällikköä uuden tieto- ja vaikuttavuusyksikön johtoon. Hakuaikaa on 26.10.2022 klo 16:00 saakka.

Liikenneturva edistää tieliikenteen turvallisuutta vaikuttamalla ihmisten liikennekäyttäytymiseen ja liikennekulttuuriin. Liikenneturva on valtakunnallinen liikenneturvallisuustyön keskusjärjestö, jolla on 54 jäsenyhteisöä. Toiminta ulottuu koko maahan 12 toimipisteen kautta. Liikenneturvalaisia on 44. 

Toimenkuvasi

Johdat Liikenneturvan tieto- ja vaikuttavuusyksikön asiantuntijoita ja varmistat, että toimintamme, lausuntomme ja kannanottomme perustuvat tutkittuun tietoon. Toimit tiimisi esihenkilönä. Hyvä esihenkilötyö on sinulle tärkeää. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat auttaa tiimisi jäseniä onnistumaan.

Edustat Liikenneturvaa eri sidosryhmien parissa ja olet valmis myös mediakohtaamisiin. Työ voi viedä sinut eduskuntaan, aamutelkkariin tai Brysseliin. Työtehtäviäsi räätälöidään vahvuuksiesi mukaan.

Olet Liikenneturvan johtoryhmän jäsen ja olet kiinnostunut kehittämään järjestömme toimintaa.

Edellytykset

Menestyminen tehtävässä edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Odotamme sinulta kokemusta esihenkilötyöstä sekä kykyä tukea asiantuntijuustyötä. Arvostamme hyviä yhteistyöverkostoja. 

Omaat taustaa liikenneturvallisuuden, liikenteen, käyttäytymistieteiden, vaikuttavuuden tai muun soveltuvan alan saralla. Sinulla on kokemusta ja ymmärrystä tutkimustiedon käsittelystä sekä menetelmistä ja osaat soveltaa tätä liikenneturvallisuustyössä.

Tehtävässä tarvitset sujuvaa kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Hyödyt myös ruotsin kielen taidosta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen vaikuttajan paikan suomalaisen tieliikenteen turvallisuuden ja nollavision edistäjänä. 

Toimipaikkasi on Helsingin Kannelmäessä hyvien liikenneyhteyksien varrella kehäradan kupeessa. Liikenneturvassa on mahdollisuus myös laajaan etätyöskentelyyn talon linjauksen mukaisesti. Esihenkilönä ymmärrät myös läsnätyön merkityksen.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen. Tehtävän palkkaus on Liikenneturvan palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 11 mukainen ja siihen vaikuttavat mahdolliset henkilökohtaiset lisät.

Toivomme hakijoiksi eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Lähetä vapaamuotoinen kirjallinen hakemus ansioluetteloineen viimeistään 26.10.2022 klo 16.00 sähköpostilla kirjaamo@liikenneturva.fi ja laita otsikkokenttään merkintä tutkimuspäällikkö. 

Voit lukea tietosuojaselosteestamme, miten käsittelemme henkilötietojasi työn haun yhteydessä.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Pasi Anteroinen puh.  040 767 3737 keskiviikkona 12.10., torstaina 13.10., maanantaina 24.10. ja tiistaina 25.10. klo 14.00-18.00.