Siirry sisältöön
Nuoret kerääntyneet pysäköidyn auton ääreen

Liikenneturva hakee kahta kesätyöntekijää nuorten liikenneturvallisuuden kehittämiseen

Liikenneturva edistää tieliikenteen turvallisuutta vaikuttamalla ihmisten liikennekäyttäytymiseen ja liikennekulttuuriin. Liikenneturva on valtakunnallinen liikenneturvallisuustyön keskusjärjestö, jolla on 54 jäsenyhteisöä. Toiminta ulottuu koko maahan 12 toimipisteen kautta. Liikenneturvan palveluksessa on 44 työntekijää.

Kesätyöntekijöiden tehtäviin kuuluu muun muassa kuva- ja videomateriaalin ideointia ja tuottamista Liikenneturvan sosiaalisen median kanaviin (mm. Instagram, Facebook) sekä muut nuoriin kohdistuvan liikenneturvallisuustyön suunnitteluun, markkinointiin ja kehittämiseen liittyvät tehtävät. Kesätyöntekijät pääsevät myös ideoimaan syksyn Liikenneturvallisuusviikon toimintaa ja markkinointia. Tarkempi työnkuvien määrittely tehdään yhdessä valittujen henkilöiden kanssa osaamisen ja kiinnostusten pohjalta.

Hakijoilta edellytämme rohkeutta ja innokkuutta olla ideoimassa uutta, kiinnostusta nuorten liikenneturvallisuuden edistämiseen sekä 15–18-vuoden ikää. Toivomme, että kesätyöntekijöillä on jonkin verran osaamista mediatuotosten toteuttamisesta (perustiedot kuvien käsittelystä, videoiden kuvaamisesta sekä erilaisista sosiaalisen median kanavista). Eduksi katsotaan kokemukset erilaisten aktiviteettien suunnittelusta ja toteutuksesta (esim. harrastusryhmien vetäminen tai kokemus tukioppilas-, oppilaskunta- tai isostoiminnasta).

Kesätyötehtävään kuuluva sosiaalisen median sisältöjen tuottaminen ei edellytä omien sosiaalisen median tunnusten käyttöä, vaan työ tehdään Liikenneturvan kanavia hyödyntäen.

Tarjoamme valituille työntekijöille laadukkaan perehdytyksen, hyvät työvälineet ja loistavat työkaverit sekä mahdollisuuden oppia uutta nuorten liikenneturvallisuustyöstä ja viestinnästä. Kesätyössä pääset tekemään merkityksellistä työtä nuorten liikenneturvallisuuden edistämiseksi.

Työpaikka on Liikenneturvan keskustoimisto Helsingin Kannelmäessä. Pandemiatilanteen niin vaatiessa, työssä on myös etätyömahdollisuus.

Toivomme hakijoiksi eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Kerrothan hakemuksessasi:

  • Ikäsi (kesätyöntekijän tulee olla 15-18-vuotias)
  • Koulutus & aiempi työkokemus
  • Miksi nuorten liikenneturvallisuus kiinnostaa sinua ja minkälaista kokemusta sinulla on mediatuotosten tekemisestä ja aktiviteettien suunnittelusta
  • Onko sinulla mahdollisuus kesätyöseteliin (kesätyöseteli ei ole välttämätön)
     

Voit liittää hakemukseen ansioluettelosi, jossa kerrot tarkemmin aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä siitä, millaista osaamista sinulla on mediasisältöjen tuottamisesta tai toiminnan ideoinnista.

Voit lukea tietosuojaselosteestamme, miten käsittelemme henkilötietojasi työn haun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Liikennekasvatuksen suunnittelija, Hanna Rutila (yhteystiedot alla)